Pumpkins vs. Monsters

Pumpkins vs. Monsters voor Android

Monsters uitschakelen met pompoenen

Pumpkins vs. Monsters is een combinatie van klassieke kleurenkoppeling en actie. In het gratis spel verzamel je minstens drie pompoenen van dezelfde kleur in een rij, om deze vervolgens op de tronies van monsters te kieperen. Doe je dat niet...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Goede opbouw moeilijkheidsgraad
  • Leuke muziek
  • Originele speelstijl

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Excellent
9

Pumpkins vs. Monsters is een combinatie van klassieke kleurenkoppeling en actie. In het gratis spel verzamel je minstens drie pompoenen van dezelfde kleur in een rij, om deze vervolgens op de tronies van monsters te kieperen. Doe je dat niet tijdig dan breken de onverlaten door je barricade, wat vervelende gevolgen met zich meebrengt.

Op mobiele toestellen zijn de belangrijkste speltypes die met vogels, monsters, piraten, ninja's en snelle vingerbewegingen. Heb je een Android-toestel dan ben je vast wel een beetje klaar met Angry Birds en daarom hebben we een nieuwe uitdaging voor je! Pumpkins vs. Monsters bestaat grofweg uit twee onderdelen: het maken van rijtjes pompoenen in dezelfde kleur en het lanceren van deze vruchten. Pumpkins vs. Monsters vindt plaats in een veld waar groene en gele pompoenen groeien en monsters vanuit de verte naderen.

Met je vinger beweeg je de pompoenen naar posities achter een serie boomstammen. Deze vormen je bescherming tegen de monsters, die je dient uit te schakelen voordat ze te dichtbij komen. Opgeruimde zombies laten pompoenen en geld achter. Het geld gebruik je in de shop tussen de levels door, waar je dynamiet, mijnen en andere bonussen aanschaft. Deze wapens zijn handig in het heetst van de strijd; komt een monster té dichtbij dan drop je er snel een bom op!

Pumpkins vs. Monsters is een originele game met een verslavende speelstijl. De monsters zijn per levels sterker en snelle vingers zijn daarom vereist. Pumpkins vs. Monsters beperkt zich niet tot het eenvoudige rijtjes maken met kleuren maar kent genoeg extra's om het interessant te houden. De leuke muziek, grappige beelden en korte levels maken het perfect voor in de trein of bus.

Meeste downloads Puzzels voor android

Pumpkins vs. Monsters

Download

Pumpkins vs. Monsters 1.5

Beoordelingen about Pumpkins vs. Monsters

Promotie×